Няколко полезни съвета

 

За да имате достатъчно време да направите най-правилния избор, добре е да започнете отрано купуването и най-вече издирването на подаръците. Не се успокоявайте с мисълта, че е все още  има много време до Коледа.

Да пазарувате в дните преди самия празник е наистина приятна емоция, но тогава ще имате още куп задължения, които естествено ще трябва пак вие да свършите. В резултат ще обиколите на бърз ход магазините, ща купите първото, което ви се изпречи пред очите, а после ще се окаже, че майка ви има вече такава вещ, семейната половинка определено не изпада във възторг от поднесеното, а децата директно ви заявяват, че приятелите им са получили по-хубави неща.

Ето затова е добре отрано да изберете подаръците. Преди Коледа може само да пообиколите няколко магазина - просто за настроение, и да добавите нещо дребно към изненадите. А и така по-малко ще се изморите, отколкото ако трябва да тичате нагоре-надолу по улиците, сравнявайки качество и цени.

Какво да изберете за вашите близки? Най-важното условие е подаръкът да бъде съобразен с предпочитанията и характера на този, който ще го получи. Никога не купувайте нещо, което може да огорчи човека до вас.

Непременно опаковайте красиво вашите подаръци за Коледа. Така удоволствието за всички ще е по-голямо в празничния ден!





{START_COUNTER}